Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Books with attitude. for you!

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Carte, ApiHerbal Dacica - de Camelia Lovin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

416 lei Lei
Brand
Editura QUARTO
Cod produs
978-606-95065-2-3
Out Of stock
Descriere
Autoarea ne face o invitatie pe care nu avem cum sa o refuzam. Cu intelepciune si iubire pentru strabunii nostri, autoarea ne deschide larg poarta catre un adevarat SPA Dacic contemporan.

Va mai amintiti povestile pe care vi le spuneau parintii sau bunicii despre familia voastra, despre radacinile pe care le aveti? Obiceiurile culinare din propria familie? Sau leacurile naturale folosite?
Ei bine, Camelia Lovin isi aminteste. Chiar foarte bine!

Pornind de la cunostintele dobandite de la bunica si mama ei, continuind cu o documentare minutioasa, ne daruieste o lista amanuntita a plantelor care cresc pe meleagurile noastre si care au efect benefic asupra sanatatii.

Prin intermediul acestei carti autoarea ne reaminteste de puterea naturii si a originilor. Aflam despre dulceata nemuritoare a mierii si avem ocazia sa experimentam un ritual purificator pentru minte, corp si suflet.

Tot ce ai de facut pentru a te bucura acum de toate aceste comori este sa accepti invitatia in lumea practicilor stramosesti, in universul traditiilor si a bucuriei de a duce mai departe invataturile dobandite de generatii.

“Oare exista cineva dintre voi care sa nu se fi bucurat de acest gen de vindecari magice cu leacuri parintesti si batranesti? Cum am putea exista daca nu am transforma imposibilul in ceva frumos, miraculos, ca o adiere cu glas, ca o soapta cu gust dulce, ca o aroma cu iz fermecat? De aceea mi-a venit ideea sa scriu aceasta carte pe care sa o intitulez APIHERBAL DACICA - ritualuri pentru suflet, minte si corp cu miere si ierburi stravechi, ca sa ne amintim despre miracolul din noi, din mosi-stramosi.” ~ Camelia Lovin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura