Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Books with attitude. for you!

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
16 pareri

Carte, Logo-armonia de acasa - vol. I+II - Madalina Orian

0 stars: 0.00 din 0 pareri

648 lei Lei
Brand
Editura QUARTO
Out Of stock
Descriere
Volumul I

Logo-armonia de acasa este o carte care iti devine acel prieten la care simti ca poti apela oricand, la orice ora, cu toata increderea, chiar daca nu si-a propus sa tina loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Madalina Orian este mama a doi copii minunati, Daria si Filip. Si este mama unui copil special. Fetita ei s-a nascut cu cheilopalatoschizis. Prin aceasta carte ea te invita pe tine si pe toti parintii de copii speciali intr-o calatorie, la capatul careia fiecare va realiza ca un diagnostic nu inseamna ca totul a luat sfarsit. Ba chiar, tu, parintele de copil special, vei simti ca ai dreptul la o viata normala, deoarece aceasta este o stare pe care fiecare si-o creeaza, nu un standard.

In acest prim volum, De la copilul meu, la copilul din mine - Ce am invatat fiind parinte de copil special, autoarea isi deschide, cu sinceritate, sufletul in fata noastra si vorbind din propria experienta ne ofera o incursiune in propriul nostru suflet cu ajutorul informatiilor din sfera parapsihologiei, spiritualitatii si psihoterapiei.

“Sunt un parinte special nu pentru ca am un copil special, ci pentru ca am onoarea sa invat lectia iubirii si lectia rabdarii de la acest copil minunat si sunt fericita ca acest copil m-a ales sa-i fiu mama.” - Ioana Madalina Orian

Volumul II

Odata ce s-a impacat cu diagnosticul Dariei si si-a regasit copilul interior, Madalina Orian a decis sa priveasca totul cu iubire si sa imbratiseze cu ambele maini viata, indiferent cat de atipica ii este.

Convinsa fiind ca doar prin dragoste apar progrese si dornica sa isi ajute ambii copii cat de mult poate, a absolvit masteratul Terapia limbajului si audiologie educationala si a dat nastere termenului de Logo-armonie. Un termen prin care vrea sa arate ca logopedia nu se realizeaza doar in cabinetul de terapie, cu instrumente si metode foarte riguroase. Ca orice terapie, inclusiv cea a limbajului, poate fi continuata si acasa, cu iubire si in armonie.

Astfel, volumul De la parinte, la parinte-terapeut - Logopedie practica, pe intelesul tuturor, cuprinde un set de instrumente si informatii stiintifice, studii de caz si aplicatii concrete din sfera logopediei si psihopedagogiei, folosind un limbaj accesibil oricui, cu termenii stiintifici explicati.

“Ti-am oferit din experienta mea pentru ca tu sa ai curajul sa pornesti astazi cel mai benefic si plin de iubire proces de recuperare a copilului tau. Daca eu am reusit, iti garantez ca si tu reusesti!” - Ioana Madalina Orian
Trimite mesaj
Din Gura in Gura